Behandelsessie

 

 

Je komt bij me in de praktijk en dan ...

 

Als je binnenkomt maken we kennis met elkaar. Ik vind het belangrijk dat we samen een goed gevoel hebben en een basis van vertrouwen, voordat we samen aan de slag gaan.

 

We beginnen met een intakegesprek. Met welk probleem of klacht kom je bij me en wat kan hieraan ten grondslag liggen. Hierbij hoef je niet alles te vertellen wat je hebt meegemaakt in jouw leven. Belangrijk vind ik wat je 'wilt' in de plaats van jouw probleem of klacht. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het formuleren van een positief doel. Of het in jouw ogen al reëel is of niet, dat maakt niet uit. Als je het maar kan visualiseren. Het is dus goed mogelijk dat jouw doel anders wordt, dan waar je in eerste instantie bij me binnenkomt.

 

Het positieve doel is goed als er stress op zit. Dit test ik door het gebruik van een spiertest. Je steekt jouw armen naar voren in een hoek van 45°, waarna ik lichte druk toepas die je moet tegenhouden. Houd je mijn druk niet tegen, dan zit er stress op jouw doel en is het doel goed om mee te werken in de sessie. Houd je mijn druk wel tegen, dan zit er geen of te weinig stress op je doel. We scherpen dan jouw doel aan, zodat die wel bruikbaar is.

 

Het vervolg zal in de meeste gevallen plaatsvinden als je op de behandeltafel ligt. Ik leg je van te voren uit wat we gaan doen en ook tijdens de sessie informeer ik je. Maak ik gebruik van punten op je lichaam? Dan stem ik met je af of ik je mag aanraken of dat je het zelf doet.

Je kleren houdt je aan. Handig is wel als je makkelijk zittende kleren aan hebt.

 

Na afloop van de sessie bespreken we de uitkomst en wat je zelf hebt ervaren. Heb je nog vragen? Dan stel je ze.

Waar nodig geef ik je huiswerk mee om te blijven werken aan jouw nieuwe balans, jouw positieve doel.

 

Bij een vervolgsessie vraag ik je eerst hoe het is gegaan na de vorige sessie. Daarna bepalen we weer het doel om stress vanaf te halen. Elke laag stress die we eraf kunnen halen, geeft je ruimte voor meer ontspanning, nieuwe energie en nieuwe inzichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarief

Het tarief voor een sessie is € 70 en duurt ongeveer 75 minuten.

Als je komt met een klacht, probleem of wens, dan raad ik aan om minimaal 3 sessies te doen voor een sterker resultaat. Na de 3 sessies evalueren we de sessies en bespreken we samen het vervolg.

 

Maak een afspraak en creër voor jezelf een betere balans met Kinesiologie!

 

 

info@kaleidoscoop-kinesiologie.nl