Content

 

Soms heb je van die momenten dat alles bij elkaar komt en dat het je te veel wordt. Te veel om alle ballen hoog te houden. Je houdt het nog vol, maar de vraag is voor hoe lang nog?

 

Je hebt een gezin waar je zorg voor hebt, je hebt je werk waar je goed wilt blijven functioneren, er is mantelzorg bijgekomen en dat kost je allemaal veel tijd en veel energie.

 

Zelf denk je dat je het aardig op orde hebt en dat het vanzelf wel goed komt. Maar is dat wel zo? Zelf heb je vaak niet in de gaten dat je je zelf aan het overvragen bent. En die vermoeidheid die je voelt is toch normaal als je het zo druk hebt?

Als dit maar lang genoeg zo doorgaat, dan zegt jouw lichaam vanzelf een keer STOP! Dan heb je niet op tijd geluisterd naar de signalen die je lichaam jou geeft. Je hebt ze niet herkend. Op dit moment ben je al te ver over jouw grens heen gegaan en is het echt noodzaak dat je gaat luisteren naar wat je lichaam aangeeft. Je ervaart vermoeidheid, spanning in je lijf, piekeren, onregelmatig slaappatroon, je probeert te bedenken hoe je het allemaal vol moet blijven houden. Je bent ook veel bezig voor anderen, maar heb je (nog) aandacht voor jezelf? Want als jij zelf uitvalt, wat hebben die anderen dan nog aan je?

 

Kinesiologie helpt! Met Kinesiologie gaan we samen aan de slag om in kaart te brengen waar je tegenaan loopt, wat dat met je doet en wat je eigenlijk wilt. Wat zijn jouw verlangens? Vervolgens gaan we balans en rust creëren in je lichaam en in je gedachten, zodat je situaties beter aan kan, meer energie ervaart en beter voor je zelf gaat zorgen.

 

Ik spreek je graag on mijn praktijk. Tot ziens!