Ervaring van anderen

 

 

Bianca R., uit je woorden komen als je jezelf als ondernemer verkoopt, februari 2024

Kinesiologie? Wat? Ik heb het zelf mogen ondervinden. Het is geweldig!

De frustraties en blokkades waar je echt mee kan zitten, gaan in je lijf zitten. Alfred kan deze blokkades met Kinesiologie opheffen. En echt, je ziet gewoon letterlijk het effect. Blokkades zijn weg, er is weer rust en ruimte in mijn hoofd om de dingen te doen die ik eigenlijk wil doen.

Ik ben zo blij dat ik nu weer verder zonder die blokkade van niet uit mijn woorden kan komen als ik mezelf verkoop. Er is echt een last van mijn schouders af vandaag.

 

Teun, met vertrouwen jezelf uitspreken, februari 2024

Hi Alfred, ik zou nog even laten weten wat ik van de 1e sessie vond. Nogmaals dank daarvoor! Ik vond het heel inspirerend en verhelderend. Ik heb nu ook echt een beeld van wat je doet met kinesiologie.

Het was echt even bijkomen, maar ik heb nu wel het gevoel dat ik steviger in mijn schoenen sta. Ook denk ik dat wat ik wil uitspreken meer doe. Daarnaast ben ik ook bezig om meer te voelen wat er in mijn lichaam gebeurt, en meer vanuit de buik ademhaal. Die tips zijn zeker waardevol!

 

Sjoerd, klachten door Long Covid, augustus 2023

Voordat ik bij Alfred kwam wist ik niet wat kinesiologie was. Ik wist alleen dat het met het zelfhelendvermogen van je lichaam te maken had en met energiebanen.

Ik had al ruim 1 jaar ernstige energie problemen door post-covid. Het maken van nieuwe stappen lukte me niet.

 

Een van de dingen die ik heel fijn vond: Ik had echt het idee dat het om mij draaide. De persoonlijke aandacht was een verademing. Ik had ook acupunctuur gedaan, lasertherapie en gewoon de fysio, maar kinesiologie voelde wel anders.

 

Iedere sessie bepaalde ik ook een doel. Het helemaal begrijpen doe ik nog steeds niet, maar het is heel bijzonder te zien hoe je lichaam reageert op vragen en opmerkingen en hoeveel tegendruk je dan kunt geven. Wat dat betreft geeft je lichaam echt zelf antwoord op vragen. 

Bij de eerste sessie gingen we de spierspanningen langs. Op enorm veel punten klopte dit niet. De andere sessies waren meer gericht op een doel en met oefeningen werd er gekeken of dit doel bij mij paste en gewerkt met mijn lichaam om dit doel te bereiken. Voor mij een hele positieve ervaring.

 

Ik heb 3 sessies gehad. Hierna had ik meer energie en was dit de hulp om een stap de goede kant op te zetten.

 

Fabienne, (faal)angst mei 2023

Ik kwam bij Alfred omdat ik merkte dat ik wat meer ontspannen om wilde gaan met het puberbrein van mijn kind. Ik kan soms boos en sacherijnig worden over het telefoongebruik, terwijl dat in mijn ogen natuurlijk helemaal geen effect heeft op een puber. Ik vind het juist belangrijk dat we thuis een fijne thuissituatie hebben, waarbij ik niet sacherijnig ben. Het doel waarmee we werkten is: ik laat de verantwoordelijkheid voor het levenspad van mijn kind bij mijn kind.

We werkten met de geblokkeerde emotie angst, ik ben bang dat mijn kind gaat falen, het moet perfect zijn. Tijdens de behandeling werd er onder mijn ogen geklopt, ik moest neurien, tellen en met mijn ogen draaien. Aan het einde van de sessie kon ik de stress van angst dat mijn kind gaat falen niet meer voelen. Heel bijzonder! Na de behandeling bij Alfred merkte ik thuis ook dat ik er makkelijker mee om kan gaan, ik blijf rustig en maak me weinig zorgen over de toekomst. De regels zijn duidelijk en natuurlijk moet ik af en toe nog eens de regels uitleggen, maar het gebeurt met veel minder stress. Fijn om te ervaren wat kinesiologie kan betekenen voor je! 

 

Leontine, uitstelgedrag, maart 2023

Aan de hand van stellingen over uitstelgedrag heeft Alfred getest waar stress op zit en stress weggenomen. Stellingen waren onder andere ‘ik begin snel aan nieuwe klusjes’, ‘Ik creëer mogelijkheden voor mijn eigen geluk’ en ‘Ik deel goed mijn tijd in’.

Het gekibbel thuis over klusjes is minder geworden en ik ben minder tijd gaan besteden aan klusjes. Alles hoeft niet meer zo perfect van mij. Ik heb meer tijd gemaakt voor mijn vrienden.

 

Jos, faalangst, december 2022

Reden: Faalangst “uitstelgedrag van moeilijke administratieve items”. Sommige zaken blijf ik maar uitstellen, er zit zoveel stress op! Resultaat na de sessie was dat ik een soort van stond te popelen om aan de slag te gaan. Ook merkte ik in de weken erna, dat ik er eigenlijk mee bezig bleef om aan de moeilijke dingen te blijven werken en dat doe ik nu nog steeds. Het levert me veel op in mijn dagelijkse leven. Ik zie niet meer op tegen administratieve items.

Ik ben blij dat de sessie geholpen heeft. Alfred bedankt.

 

L., ontsteking in heup, december 2022

Twee weken na de sessie heb ik gevraagd hoe het ging. Dit is wat ze schreef:

‘Hoi Alfred, het gaat zeker een stuk beter met mijn heup of beter ik heb geen pijn meer. Wel heel bizar hoe dat na jou behandeling is gegaan. Eerst kreeg ik meer pijn en op een dag voelde ik niks meer 's morgens. Kan het niet uitleggen hoe fijn dat was.’
 

Edwin d. O., lage rugklachten, november 2022

Ik kwam bij Alfred met lage rugklachten en wilde eigenlijk twee dingen weten. Waar komt het vandaan en hoe gaat het over. Na een geruststellend voorgesprek waarbij ik veilig mijn woord kon doen en mijn klacht vertelde ging Alfred na goede vragen aan de slag. Hij legde duidelijk uit wat hij gaat doen en welke acties hij van mij verwachtte.

De sessie was voorbij voordat ik het wist, maar toen waren we al dik een uur verder. Direct na de sessie voelde ik minder pijn en meer ruimte in mijn onderrug.

 

Debbie, vermoeidheid, 24 maart 2022

Na een flinke griep voelde ik me alsof ik niet meer in mijn eigen vel zat. Alfred gaf mij een uitgebreide kinesiologie-balans. Al op de behandeltafel kreeg ik het gevoel dat ik weer zin had om dingen te ondernemen, kreeg ik letterlijk zin in bepaalde dingen om te eten en voelde ik me weer alsof ik in mijn eigen lichaam kwam - compleet met verschillende gevoelens. Na een nacht slapen voel ik me nog steeds weer terug in mijn eigen lijf, ik ben niet meer wazig in mijn hoofd en had zelfs zin om te werken en dingen te doen. Dat is de afgelopen twee weken toch echt anders geweest. Alfred, ik ben je ontzettend dankbaar!